Incidentul s-a produs în zona cartierului 1 Mai din Sighetu Marmaţiei, în plină zi, după orele de curs.

Conform martorilor, agresoarea ar fi acuzat-o pe victimă că i-ar fi făcut ochi dulci iubitului ei.

Aceiaşi martori susţin că incidentul a fost trecut sub tăcere, deoarece liceenii se tem să vorbească, ei spunând că agresoarea nu este la prima faptă de acest gen.

Conform acestora în urmă cu două luni aceeaşi fată ar fi agresat o altă tânără, de aceeaşi vârstă, din cartierul sighetean Iapa. La momentul respectiv părinţii victimei au depus plângere la poliţie, iar minora ar fi primit trei săptămâni de îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

”In urma articolului aparut in mass media, politistii din Sighetu Marmatiei s-au sesizat din oficiu, au identificat atat victima cat si agresoarea, au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente, urmand a dispune masuri in consecinta” a declarat pentru vasiledale.ro, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

De altfel, astăzi eleva însoțită de părinți a fost la Poliția municipiului Sighetu Marmației unde a depus plângere pe numele agresoarei.

Conform informațiilor noastre (vasiledale.ro n.r.) pe fir a intrat și Inspectoratul Școlar Maramureș. Din câte știm s-a luat legatura cu conducerile celor două licee din Sighetu Marmației. Cum incidentul nu s-a petrecut în timpul orele și nici în incinta unităților școlare, se vor dispune măsuri după ce poliția va finaliza ancheta.

Agresoarea a amenințat părțile vătămate pe pagina de socializare: „O să ai de umblat pe la poliție draga mea… Că eu am PILE! Tu ești ZERO!”. Apoi eleva agresoare și-a șters contul de Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și