Individul are 28 ani si este din satul Crasna Viseului, comuna Bistra. Trebuie sa spunem ca in data de 20 noiembrie 2017, barbatul a comis un accident rutier pe raza localitatii Crasna Viseului, ajungand cu masina in gardul unui imobil.

Politistii deplasati la fata locului au constatat in urma testarii cu aparatul etilotest ca barbatul consumase bauturi alcoolice. Etilotestul a indicat o valoare mai mare de 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. In consecinta i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, in urma verificarilor s-a constatat ca barbatul avea permisul de conducere retinut in vederea suspendarii. Drept urmare, pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui vechiul fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice.

Cateva zile mai tarziu, acelasi individ s-a urcat la volanul autoturismului si a condus pe drumul national 18. La urcarea in pasul Hera, barbatul a pierdut controlul volanului si a ajuns cu masina in sant. Politistii alertati prin serviciul 112 au ajuns la fata locului si l-au gasit pe sofer intr-o avansata stare de ebritate. Acesta a refuzat sa fie testat, dar si sa ii fie recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Ba mai mult, a devenit agresiv cu politistii si a sarit sa ii loveasca. Drept urmare, individul a fost incatusat si dus la Centru de Permanenta de Sanatate pentru a-i fi recoltate probe de sange. Acolo a refuzat acest lucru.

Drept urmare, pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis, refuz de recoltare probe biologice, iar procurorul care a preluat cazul va hotari daca va fi cercetat si pentru comiterea infractiunii de ultraj.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet