Fetița a dispărut de la domiciliu. Grav este că, în apropiere, se află un curs de apă. La operațiune participă polițiști, jandarmi și pompieri.

“Polițiștii, sprijiniți de jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari caută o fetiță dispărută de la domiciliu. Fetița, de 6 ani, a dispărut în jurul orei 14.00. La activitățile de cautare va participa și un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Politie al Județului Maramureș. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă, 112!”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Toată lumea se gândește la cel mai rău, mai ales după ce au auzit declarațiile fetiței de vârstă similară cu cea a fetiței dispărute.

“Toată lumea s-a mobilizat și o caută. Ne-am îngrozit, însă, atunci când am auzit ce a spus fetița cu care se juca cea dispărută. I-a arătat secretarul încotro a plecat prietena ei. Iar încolo este râul Tomnatic, la vreo 80 de metri, care este foarte umflat după ploile torențiale. Acolo, totuși, știm că ar fi gard de protecție. Noi sperăm să nu fie așa”, a relatat, pentru AxaNews.ro, Ioan Miculaiciuc, primarul comunei Repedea.

La acțiunile de căutare participă și un echipaj canin cu câine de urmă din cadrul IPJ Maramureș.Știre în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet