Întâmplarea a avut loc, pe fondul geloziei, într-un apartament situat în cartierul Unirii. Cuplul are doi copii. Bărbatul are aproximativ 35 de ani.

Agresorul se află în custodia oamenilor legii. Femeia are multiple plăgi înjunghiate. Mai exact, victima a fost adusă cu cuţitul în ea. Acest lucru i-a salvat viaţa şi a evitat o hemoragie puternică. Într-una dintre plăgi, o coastă a oprit penetrarea. Femeia este conştientă şi a fost stabilizată. În prezent (n.red. 08.20), i se fac investigaţii suplimentare. Cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. Tânăra are 29 de ani, agresorul, 34.

“Loviturile de cuţit au condus la o perforaţie a hemotoracelui. Astfel, cavitatea s-a umplut cu sânge. Ca atare, s-a decis transferul la Secţia de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului Judeţean “Constantin Opriş” Baia Mare”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Mariana Şimon, directorul medical al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

Nu este singurul caz de acest gen care a avut loc în Sighetu Marmaţiei. În ultimii ani, au fost mai multe incidente grave, unele dintre ele finalizându-se cu crimă. Să mai spunem şi că violenţa în familie a fost la ordinea zilei de când a început anul 2019. Au fost emise peste 80 de ordine de restricţie temporară, faţă de bărbaţi care şi-au agresat partenerele. În plus, a fost crima din cartierul Săsar din Baia Mare, despre care se spune că a fost rezultatul unui conflict conjugal.

ACTUALIZARE:

Din nefericire, femeia înjunghiată azi dimineaţă a murit cu puţin timp în urmă. Ea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare şi din cauza multiplelor răni a murit pe masa de operaţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și