Un pasager aflat in zborul amintit a relatat incidentul: “A turat motoarele si a dat sa plece dar avionul o lua spre dreapta. Pasagerii din dreapta au zis ca vazut ceva scantei. Au venit pomperii imediat. Deocamdata ne-au intors in aeroport si nu avem nici o informatie. Ne-au spus ca trebuie sa efectueze cateva teste si pentru securitatea noastra trebuie sa ne debarce”.

Avionul trebuia sa aterizeze pe Aeroportul Billund (DK) in jurul orei 21.00. Pasagerii romani aflati in aeroportul danez spun ca in acest moment zborul se arata intarziat pana la ora 23.00.


ACTUALIZARE

Iata si declaratia reprezentantilor companiei Wizz Air:

“Echipajul zborului Wizz Air 3211 de la Otopeni la Billund din data de 17 septembrie a anulat procedura de decolare, la viteză redusă, și s-a întors în siguranţă la rampă după ce a apărut o eroare tehnică. Având în vedere durata preconizată a inspecției necesare și limitările timpului de serviciu al echipajului, Wizz Air a decis să anuleze zborurile W6 3211 și W6 2312 de la Billund la Otopeni. Pasagerilor afectați de această situație li se oferă gratuit o nouă rezervare pe zboruri alternative WIZZ sau rambursare completă. Wizz Air își cere sincer scuze tuturor călătorilor afectați pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea numărul unu a companiei.”. De asemenea, consideram ca titlul si informatiile conform carora “unul dintre motoare ar fi scos scantei” sunt eronate, au precizat reprezentații companiei Wizz Air într-un comunicat trimis redacției Sighet247.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet