Este vorba despre Mogoşa Downhill Challenge, eveniment ce se va desfăşura în perioada 23-24 august, vineri fiind programate înscrierile şi antrenamentele oficiale, iar sâmbătă – rundele de calificări şi finala.

Startul se va da de pe Vârful Mogoşa, iar sosirea se va face la baza partiei de schi, lângă lacul Bodi.

Traseul de la Mogosa Downhill Challenge are o lungime de 2 kilometri şi o diferenţă de nivel de 500 de metri. El cuprinde numeroase obstacole naturale şi artificial, printre care rockgarden-ul de sus, road gap-ul de la mijloc, secţiunile cu rădăcini şi zona de off camber din pădurea de jos, dar şi alte “surprize” pentru concurenţi şi spectator deopotrivă.

Categoriile de concurs vor fi: hardtail (peste 12 ani), juniori (între 12 şi 18 ani), elite (între 18 şi 30 de ani) şi masters (peste 30 de ani).

Program de desfasurare:

-Vineri 23 august, ora 9.00-16.00 antrenamente oficiale.

-Sâmbătă 24 august:

9.00-10.00 o manşa antrenament;
10.30-13.00 calificări;
14.00-16.00 finală;
17.00 premiere.

Pentru inscriere trimiteti un E-mail pe adresa gravitycrew@ymail.com care sa contina urmatoarele date:

-numele si prenumele;
-orasul;
-categoria la care participati.

Pentru confiramarea locului in concurs trebuie sa va prezentati la Race Office-ul evenimentului, care va fi amplasat in zona liniei de finish, vineri 23 august intre orele 9 si 17.00, sa va ridicati numarul de concurs, sa completati o fisa de inscriere si sa achitati taxa de inscriere in valoare de 60 de lei.

In taxa de inscriere nu sunt incluse urcari cu telescaunul. Tarifele la telescaun sunt dupa cum urmeaza:

1urcare = 8 lei, abonament 4 urcari = 25 de lei.

Participantii care nu au implinit 18 ani trebuie sa fie insotiti la Race Office de cel putin un parinte sau tutore legal care sa semneze formularul de inscriere sau sa prezinte o declaratie pe propria raspundere legalizata notarial. Vârsta luată in considerare la înscriere este cea implinita la data de 01 ianuarie 2013.

Echipamentul de protecţie este obligatoriu pentru toti concurenţii.

Citește și

loading...