Sunt tânăr, dar nu şi pentru un om politic, având în vedere că mi-am semnat adeziunea de membru în urmă cu peste 15 ani, răstimp în care m-am implicat în activitatea organizaţiilor de tineret şi seniori din care am făcut parte. Simplu membru sau lider de grup, am muncit cot la cot cu colegii mei, învăţând ce înseamnă spiritul de echipă ca şi garanţie a succesului. E ceea ce mă caracterizează şi acum, ca lider al unei formaţiuni care vine cu un spirit energic şi plin de convingere în reuşită.

M-am decis să fac parte din echipa care va reprezenta Partidului Mişcarea Populară în Parlamentul României, conştient de valorile pe care Maramureşul le are şi pe care trebuie să le valorifice din plin: TRADIŢIA, CREDINŢA, OAMENII BUNI. O carte de vizitĂ care nu mai are nevoie de nicio prezentare, o definiţie a unui colţ de ţară pe care, odată ce l-ai găsit, îl vei îndrăgi.

Sunt un adept declarat al reformei clasei politice. O reformă adevărată, nu doar formală. Cu măsuri concrete şi ferme, care lasă deoparte compromisul, nepotismele şi interesele individuale. Cred într-o politică făcută altfel. Pornită din nevoile oamenilor. Lipsită de plagiatori şi fără oameni cu dosare penale sau dependenţi de imunitate.

Nu întâmplător am condus Direcţia Judeţeană de Tineret. Sunt conştient de potenţialul generaţiilor care vin din urmă, adesea neglijate de autorităţile statului. Grija pe care le-o purtăm arată modul în care ne pasă de viitorul nostru. A nu crede în tineri înseamnă a îmbătrâni prematur. De aceea, proiectul meu politic are ca fundament dreptul la educaţie şi sănătate, prin regândirea modului în care funcţionează acum cele două componente.

Tinerii trebuie să simtă că statul are nevoie de ei şi le asigură dezvoltarea şi integrarea în societate, indiferent de costuri, însă acum nu au acest sentiment. Mulţi iau calea exodului în ţările occidentale, segregând familii. Cred că stă în puterea celor care conduc România să ia măsurile care se impun. Avem nevoie de tinerii noştri. Avem nevoie de ei acasă!

Sunt determinat să îi reprezint în Parlament, pentru că le cunosc problemele şi ştiu câtă nevoie au ca oamenii pe care-i aleg să nu îi pună pe lunga listă de aşteptare a promisiunilor neonorate. Sunt decis să nu fac de ruşine generaţia mea, aşa cum se întâmplă adesea cu cei trimişi să voteze legile ţării.

Pentru Tradiţii, pentru Credinţă, pentru Oamenii Buni!

Adrian Todoran, deputatul vostru

Citește și

loading...