„Cei de la Silvic exploatează masa lemnoasă de pe cele trei hectare. Dacă era scos la licitaţie era o procedură care dura poate şi două sau trei luni. În maximum două săptămâni vor fi defrişate toate cele trei hectare şi apoi se vor face ultimele lucrări. Practic, vor fi retuşurile de final. Urmează ca angajaţii Romatsa să facă ce au ei de făcut, cu reamplasarea tuturor dispozitivelor de navigaţie etc.

Negocierile cu operatorii sunt aproape de final, iar eu îi asigur pe băimăreni că şi din Baia Mare vor exista, de anul viitor, curse low-cost la preţuri convenabile pentru toată lumea. Garantez pentru asta. Oricum, aerogara Baia Mare nu se va redeschide mai repede de martie 2017”, a explicat Dorin Buda, directorul Aeroportului Internaţional Baia Mare.

De pe Aeroportul din Satu Mare a decolat, în 31 octombrie, prima cursă low-cost spre Londra. Preţul biletelor începe de la 109 lei pentru cei care le vor achiziţiona din timp, la acest preţ fiind inclus un bagaj mic de mână. Dorin Buda, referindu-se la primul zbor de pe Satu Mare către Londra, a ţinut să arate că vecinii sătmăreni au avut deja o parte din lucrări făcute, nefiind nevoie, de exemplu, de o extindere a pistei, cum a fost cazul Băii Mari. Lucrările de la Satu Mare au fost în special la terminale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet