Cu toate ca autoritatile au emis la insistentele presei si dupa 24 de ore de la momentul sesizarii un comunicat referitor la aceasta oribila fapta, autorul nu a fost prins nici pana astazi. Acesta a fost cautat in padurile din zona de politistii de la Serviciul de Actiuni Speciale din cadrul IPJ Maramures, dar si de alte structuri ale statului. Fara rezultat.

La momentul respectiv o parte a presei a lansat informatia ca suspectul ar fi un barbat dintr-o familie care s-ar fi ocupat de ingrijirea femeii. LUCRU TOTAL NEADEVARAT!

SUSPECTUL – PROASPAT ELIBERAT DIN PUSCARIE!

Dar sa revenim la suspectul pe care il au autoritatile in acest moment. La fel informatiile pe care le furnizam sunt doar pe surse si nu au fost confirmate. Am decis totusi sa publicam fotografia suspectului pentru ca multe persoane din Viseu de Sus au cerut ajutorul cetatenilor pe o pagina de socializare pentru a primi informatii despre locul in care s-ar putea ascunde.

Asadar individul din fotografie se numeste Toader Faltin, are aproape 30 de ani. Este revidivist, eliberat din puscarie in urma cu patru luni unde si-a ispasit o pedeapsa de 5 ani pentru comiterea infractiunii de tentativa la viol. CULMEA ESTE CA ACEST INDIVID A INCERCAT A INTRAT IN CASA BATRANEI UCISE IN URMA CU CATEVA ZILE SI A INCERCAT SA O VIOLEZE. A FOST PRINS IN FLAGRANT DE SOTUL NEAPOATEI, CARE A ALERTAT IMEDIAT POLITIA. RAPID INDIVIDUL A FOST INCATUSAT SI CONDAMNAT LA INCHISOARE. CU TOATE CA NU SI-A RECUNOSCUT INITIAL FAPTA, ANCHETATORII AU GASIT HAINELE MURDARE ALE ACESTUIA LANGA MASINA DE SPALAT (DE MENTIONAT ESTE FAPTUL CA FEMEIA FIIND IMOBILIZATA LA PAT FOLOSEA PAMPARS-URI)

Conform surselor noastre in dimineata zilei de duminica, atunci cand batrana a fost gasita moarta de catre femeia platita de o familie din Viseu pentru a fi ingrijita, suspectul era intr-un birt din Viseu de Sus. Ar fi aflat ca politistii si criminalistii au aflat despre crima si in acel moment ar fi disparut fara urma, indreptandu-se spre padurile din zona.

Mai mult, mama suspectului plange fara incetare si spera ca acesta sa fie prins cat mai repede inainte de a comite o alta atrocitate.

Un alt lucru cert este faptul ca dupa ce a fost liberat din Penitenciar acesta s-a angajat la o firma din Viseu de Sus. Dupa ce s-a aflat de crima NU S-A MAI PREZENTAT LA LOCUL DE MUNCA.

Daca il vedeti individul din fotografie va rugam sunati imediat la 112 si spuneti unde l-ati vazut. Aveti grija acesta poate fi extrem de periculos!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet