Raul și Denisa fuseseră la mall-ul din Baia Mare apoi se îndreptau spre casă. S-au oprit în stația de autobuz pentru a aștepta mijlocul de transport care să îi ducă spre domiciliu. Ora 20.04 a fost parcă blestemată pentru cei doi tineri care stăteau liniștiți pe banca din stație. Șoferul unui BMW, un tânăr de 20 ani, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat direct în stația de autobuz.

N-au avut nicio șansă să scape din calea bolidului. Au fost loviți în plin. Raul a suferit o fractură deschisă la piciorul drept. Iubita lui, Denisa, a fost aruncată prin sticla stației de autobuz direct pe trotuar. O bară de aluminiu a băncii i-a secționat piciorul stâng. Când au ajuns medicii cei doi tineri erau conștienți, însă agonizau. Amândoi pierduseră mult, mult sânge.

Acum Denisa este în comă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Ea a fost supusă unei prime intervenții chirurgicale de amputare a piciorului stâng. Iubitul ei, Raul, a fost stabilizat la spitalul băimărean. Medicii au decis să îl transfere la un spital din Cluj Napoca, la Spitalul de Chirurgie Generală. Leziunile suferite erau foarte grave. Acolo a fost supus unei intervenții chirurgicale de aproape 13 ore. O primă operație finalizată cu succes, spun medicii. Însă pentru a-și reveni va mai fi supus și altor operații.

”Indiferent de orice situație mereu trebuie să ai pe cineva lângă tine să te facă să râzi din orice iar acesta mică făptură ea ..ea e Denisa. Ea mă face să râd doar când o privesc și e cea mai curată la suflet, o iubesc pentru ce este, nu pentru cum arată” a scris Raul pe facebook despre ”iubirea vieții lui” în urmă cu ceva vreme.

De cealaltă parte, șoferul de 20 ani, a fost audiat la poliție. Anca Pop, IPJ Maramureș: „Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. A fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”. Șoferul este cercetat penal în libertate pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Află cine sunt victimele nenorocite de şoferul unui BMW în staţia de autobuz de la VIVO Mall din Baia Mare

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și