În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar temperaturile maxime vor fi mai scăzute faţă de ziua precedentă în regiunile vestice, unde se vor încadra între 21 și 22 de grade în Banat, iar în sudul Munteniei şi al Olteniei între 33 și 34 de grade Minimele vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 8-9 grade.

În Capitală, vremea se va menţine călduroasă şi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 32 de grade şi cea minimă, de 15-17 grade.

Marți, vremea se menţine instabilă în vestul, nord-vestul şi sud-vestul ţării. Aici, mai ales în prima parte a zilei, vor mai fi înnorări şi local va ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat, îndeosebi la munte, vor fi ploi de scurtă durată.

Maximele se vor încadra între 22 și 23 de grade în Banat şi 32 de grade, izolat, în Lunca Dunării, iar minime, între 5 și 7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22 de grade în nordul litoralului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și