Potrivit aceluiaşi document, starul american, care şi-a pierdut viaţa la vârsta de 40 de ani, a ars de viu, la câteva clipe după impact. Moartea sa a fost una rapidă, relatează dailymail.co.uk.

Cauza oficială a morţii actorului Paul Walker reprezintă "un efect combinat între rănile produse de traumatisme şi de arsuri", a precizat Biroul de Medicină Legală din Los Angeles.

Certificatul de deces al lui Roger Rodas, şoferul automobilului 2005 Porsche Carrera GT în care se afla Paul Walker, precizează faptul că Rodas a murit din cauza unor "traumatisme multiple", însă nu menţionează arsurile pe lista factorilor care i-au cauzat decesul.

Potrivit ambelor documente, publicate în premieră pe site-ul TMZ.com, cele două victime au murit "foarte repede".

Paul Walker şi Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și