„La ediția din acest an a bursei au participat 540 de persoane aflate în cutarea unui loc de muncă care fost interesate de locurile de muncă vacante și au vizitat standurile angajatorilor. Astfel angajatorii au selectat 280 de persoane în vederea angajării, din care 28 au primit repartiții și au fost angajați în ziua bursei. Din cei 28 șomeri angajați, 2 persoane sunt cu studii superioare și au fost angajate ca și inginer instalator, respectiv responsabil cont client.

Persoanele cu studii medii (liceu, scoală postliceală sau profesională), precum și șomerii fără calificare, s-au angajat în următoarele meserii: muncitor necalificat -7, manipulant mărfuri -4, stivuitorist –3, tâmplar –2, ucenic constructor -2, bucătar -1 , asistent vânzări -1, brutar -1, lucrător comercial -1, șofer- 1, operator date -1, cameristă -1, operator la mașină cu comanda numerică -1”, informează reprezentanții AJOFM Maramureș

La eveniment au participat și reprezentanţi ai Cercului Militar Judeţean Maramureş, care au oferit sprijin și informații persoanelor care doresc să urmeze o carieră în domeniul militar.

Citește și

loading...