Totul s-a petrecut după ce un bărbat ar fi mers să se cazeze împreuncă cu două femei cu care ar fi intenționat să întrețină relații sexuale. Ceva nu a mers între ei iar una dintre tinere s-a dus la recepționera motelului și a reclamat faptul că bărbatul i-ar fi pus pistolul la tâmplă și i-a spus că o împușcă. Imediat acesta a apăsat butonul de panică iar firma de paza a venit în câteva minute. Aceștia au încercat să intre în camera unde era cazat cetățeanul străin, numai că acesta se baricadase în interior.

A fost cerut ajutorul poliției. Mai multe echipaje de polițiști de la ordine publică, dar și echipa de intervenție a mascaților a năvălit în unitatea de cazare. În nici un minut, toți erau în interiorul camerei unde se cazase străinul iar acesta era imobilizat și încătușat.

După trei ore de audieri polițiștii au stabilit că bărbatul nu era cetățean turc, ci cetățean irakian. Mai mult, tot ce povestise tânara de 18 ani era o minciună. Bărbatul nu deținea niciciun pistol și nici nu o amenințase. Nu s-ar fi înțeles la preț pentru partida de amor și de aici ar fi izbucnit scandalul. Tânara de 18 ani a fost sancționată contravențional pentru alarmarea falsă la 112 a poliției.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet