„Referitor la Bocicoiu Mare, aşteptăm acum să se judece pe contencios-administrativ. Asta ar fi undeva la începutul lunii aprilie. Oricum, la Bocicoiu Mare avem o stare de avarie în momentul de faţă. Consiliul Local nu poate lua niciun fel de hotărâri. La Săpânţa lucrurile sunt clare. Avem un primar interimar care sper să găsească o soluţie pentru ca primăria să nu intre în insolvenţă. Faptul că cineva poate veni şi să ceară blocarea conturilor în orice moment, nu este ceva tocmai normal. Acolo s-au făcut lucrări, investiţii fără acoperire materială, pe promisiuni...Iar cei care au făcut aceste lucrări acum îşi aşteaptă banii”, a declarat prefectul Anton Rohian.

Trebuie spus că a trecut un an de zile de când prefectul Anton Rohian emitea ordinul privind încetarea mandatului lui Gheorghe Stan la cârma primăriei din Săpânţa după ce acesta din urmă fusese condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat.

Prefectura Maramureş a trimis toată documentaţia necesară organizării alegerilor la Săpânţa încă din luna noiembrie a anului trecut, de atunci fiind aşteptat un răspuns din partea lui Gabriel Oprea şi Victor Ponta. La Bocicoiu Mare primarul a cerut dizolvarea Consiliului Local pe motiv că nu s-au întrunit timp de 3 luni şi nu s-a luat astfel nicio hotărâre de Consiliu Local. Instanţa de judecată va fi cea care va constata sau nu dizolvarea Consiliului Local.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și