Alianța USR PLUS și Dan Barna au făcut o campanie în acord cu principiile pe care le-am adus pe scena politică încă de la înființarea, acum trei ani. Ne-am dorit cu toții un rezultat mai bun. La aceste alegeri nu a fost posibil. Nu dezarmăm. Cele 1,2 milioane de români care ne-au votat ne dau certitudinea că politica noastră pentru a avea școli mai bune, spitale sigure, autostrăzi, o administrație curată este susținută de foarte mulți dintre voi.

Mulțumesc tuturor maramureșenilor care au ieșit la vot. Poziția a doua ocupată la nivelul municipiului Baia Mare și locul trei pe județ, la puține procente de PSD, este un scor care ne obligă și mai mult pentru viitor. Să te afli în coasta celui mai mare partid din România, care are resurse financiare incredibile și ocupă 60% din posturile de primar la nivelul județului, arată că membrii USR Maramureș au fost foarte implicați în această campanie.

Fiecare vot este o lecție și fiecare campanie electorală este o șansă să arătăm voința noastră că se poate face politică nu doar cu manipulări și minciuni. La anul vom avea două runde de alegeri. Pentru a da o altă imagine Maramureșului avem nevoi de implicarea fiecăruia.

OM cu OM, VOT cu VOT schimbăm Maramureșul.
Deputat USR Vlad Emanuel Duruș, vicepreședinte Camera Deputaților

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și