În fapt, o persoană neidentificată ar fi amenințat cu un pistol un localnic din Rona de Sus. Nu se cunoaște deocamdată motivul. În scurt timp, pistolarul s-ar fi urcat într-un autoturism înmatriculat în județul Maramureș de culoare gri.

Polițiștii din tot județul Maramureș au fost alarmați și au dat în urmărire autoturismul. S-au organizat filtre rutiere pe numeroase șosele din județ.

Conform informațiilor oficiale sesizarea la 112 s-a efectuat la ora 16.10. O femeie a sunat și a spus că o persoană necunoscută a oprit la poarta ei. Acesta a întrebat dacă fiul ei în vârstă de 46 de ani este acasă. Atunci indivdiul ar fi scos pistolul și i-ar fi spus că este pregătit pentru fiul ei. Reclamanta nu a putut oferi detalii exacte despre numărul complet de înmatriculare. S-a deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterii infracțiunii de amenințare. Autoturismul a fost dat în consemn.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi, 06 noiembrie, la ora 16.10, polițiștii din Sarasău au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că în localitatea Rona de Sus, a fost amenințată cu un obiect de culoare verde, posibil pistol.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în fața unui imobil de pe raza localității Rona de Sus, a oprit un autoturism, iar în urma unor discuții cu apelanta legate de fiul acesteia, șoferul i-a arătat apelantei un obiect, posibil pistol, amenințând-o că este pentru fiul său de 46 de ani.

În cauză, polițiștii efectuează verificări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și