Surse apropiate artistei spun că ea ar fi vrut mai mult și de la noul manager, Vlad Rădulescu.

La fel de însurat ca precedentul, managerul Alexandrei Stan a ales, în cele din urmă, să-și păstreze familia, susțin aceleași surse, scrie ziarulring.ro. Vlad a lăsat-o pe Alexandra pe mâna lui Lucian Ștefan, cel care gestionează și cariera Innei, și caută să se implice cât mai puțin în cariera blondei. Astfel, spun sursele, Vlad nu-i va mai da noi motive de gelozie soției lui.

A primit în avans 100.000 de euro

Apariția lui Vlad Rădulescu în viața Alexandrei Stan a însemnat pentru ea o nouă șansă în muzică după megascandalul cu Marcel Prodan. "S-a cunoscut cu Vlad prin intermediul unui colaborator comun. El s-a oferit să-i preia managementul și să-și asocieze firmele. Din start, noul manager i-a dat Alexandrei, cu titlu de avans, un card de pe care să cheltuiască oricât în limita a 100.000 de euro, urmând ca balanța să se echilibreze în urma încasărilor din concerte", au dezvăluit sursele.

Parca noaptea în zona unde stă artista

Pentru a-l cuceri, Alexandra a încercat întâi să câștige compasiunea lui Vlad, dezvăluie sursele: "Alexandra de obicei obține ce vrea de la un bărbat. Pe Vlad a reușit să-l convingă că ea este o victimă, iar el s-a simțit un fel de salvator al ei. Din cauza ei a avut probleme și în familie, pentru că erau nopți în care nu venea acasă, iar mașina lui era văzută în zona unde locuiește Alexandra. Situația s-a repetat des până când, în ultima vreme, au rărit-o, iar el deja nu vrea să se mai implice în cariera ei. S-a retras puțin din asta și a lăsat-o pe mâna lui Lucian Ștefan, managerul Innei. Au existat discuții între Vlad și soția lui, care probabil bănuia ceva. O femeie simte, în general, mai ales când soțul prinde obiceiul de a nu veni nopțile pe acasă".

Onorarii la jumătate față de anul trecut

Schimbarea managementului a afectat-o pe Alexandra nu doar la nivel personal, ci și financiar, susțin cei apropiați artistei. Dacă anul trecut avea onorarii cu patru zerouri, acum, se mulțumește și cu trei. Chiar dacă spectacolele din țară sunt rare, ea cântă de cel puțin două ori pe lună în străinătate. "Alexandra are doar două-trei concerte pe lună în cluburile din străinătate, iar pentru fiecare primește între 4.000 și 5.000 de euro. Aceste sume înseamnă cam jumătate față de onorariul de anul trecut, care ajungea pe la 10.000 de euro pe concert", au precizat sursele.

"Vlad e în continuare managerul meu"

Alexandra Stan s-a rezumat la următoarea declarație, fără alte comentarii: "Eu cu Vlad Rădulescu am o relație profesională excelentă, e în continuare managerul meu ca până acum. Fonogram nu a renunțat niciodată la managementul meu, ci a făcut un parteneriat cu Lucian Ștefan, managerul Innei, atât pe proiectul meu, cât și pe alte proiecte, cum ar fi Lariss, de exemplu".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și