În data de 12 decembrie a.c., lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare în cooperare cu Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 18.50, forţele de ordine au depistat pe raza municipiului Satu Mare, un cetățean de origine afro-asiatică.

Bărbatul în cauză nu își justificau prezența în zona de frontieră și nu avea documente de identitate asupra lui, fapt pentru care a fost condus la sediul serviciului în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetățean din Algeria, în vârstă de 29 ani.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a ajuns în localitate, iar cetățeanul algerian a fost preluat de reprezentanții Biroului pentru Imigrări Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și