Alina Bica, prinsă în zona Bari

Autorităţile române anunţă că Alina Bica se află în custodia autorităţilor italiene. Bica ar fi fost monitorizată o perioadă de timp, înainte să fie arestată, potrivit unor surse din anchetă.

"În urma cooperării polițienești internaționale, precum și a relației dintre miniștrii de interne român și italian, polițiștii din Italia au identificat și reținut, vineri seara, pe fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, și pe Ioan Benea. Cei doi erau urmăriți internațional în baza mandatelor de arestare", informează autorităţile române.

Surse din Italia au declarat pentru Observator că Alina Bica a fost prinsă în zona Bari. Ar fi venit chiar la Ioan Benea, care deține un restaurant în zonă. Alina Bica ar putea fi pusă în arest la domiciliu, au precizat aceleași surse.

Căutați pentru pedepse cu închisoarea în România
Alina Mihaela Bica era urmărită internațional în baza Mandatului European de Arestare emis de Tribunalul București, pentru favorizarea făptuitorului. Aceasta are de executat 4 ani închisoare.

Ioan Bene era urmărit internațional în baza Mandatului European de Arestare emis de Tribunalul București, pentru fals sub înscrisuri sub semnatură privată, dare de mită, evaziune fiscală. Acesta are de executat 6 ani și 2 luni închisoare.

Citește și

Comentarii