Alina Puşcaş trece printr-o nouă perioadă a vieţii sale care se anunţă a fi una plină de împlinire. După ce anul trecut a fost unul tumultos, în care prezentatoarea TV a trecut printr-un divorţ, iată că frumoasa brunetă şi-a găsit, într-un final, fericirea.

"Am ieșit dintr-o căsnicie și chiar nu e o tragedie. Iată că mi-a ieșit și o rimă. Suntem doi foști soți, civilizați, care atunci când se ivește ocazia se întreabă de sănătate, dar care nu sunt confidenți. A trecut deja un an și jumătate de atunci și... mi s-a și întâmplat să mă îndrăgostesc din nou. Mai multe însă nu o să vă dezvălui. Îmi doresc multă iubire și o familie frumoasă", a declarat Alina pentru ziarulring.ro.

Alina Puşcaş este însărcinată în 3 luni, iar în toamna acestui an, vedeta se pregăteşte să devină cea mai proaspătă mămică din showbiz. Momentan, ea se simte foarte bine cu noul ei statut de gravidă şi aşteaptă cu nerăbdare să afle sexul copilului.

Alina Puşcaş a trăit o poveste de dragoste vreme de 4 ani cu un afaceris neamţ. Cei doi au divorţat în 2014, iar în prezent, bruneta şi-a găsit alinarea în braţele unui bărbat care nu face parte din lumea mondenă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet