Nenorocirea s-a întâmplat joi, 31 decembrie, cu câteva ore înainte de miezul nopții.

Potrivit monitorulcj.ro, tânăra de 30 de ani ar fi fost găsită chiar de fratele ei, care sunat la 112.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

"Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 16.00, joi, 31 decembrie 2020. Cadavrul persoanei a fost transportat la IML în vederea efectuării autopsiei, urmând a fi stabilite împrejurarile exacte în care a survenit decesul persoanei. Cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Alina a scris un mesaj pe Facebook, cu câteva ore înainte de tragedie
Cu câteva ore înainte de tragedie, Alina a postat un ultim mesaj pe contul său de Facebook, pe care l-a distribuit doar pentru prieteni.

"Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit și au plecat multe sentimente și persoane. Cei pe care ii iubeam (dintre cei care au plecat).... au devenit simple cunoștințe, iar simpli straini au devenit totul. Datorita vouă m-am schimbat...

Am învățat cui sa ii mulțumesc și pe cine sa ocolesc... Fiecare dintre voi v-ați lăsat o amprenta în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puțin bună)... Asa e cursul vieții... Ce e azi, poate dispărea mâine... Asa ca, profita de fiecare zi, fiindcă e unica!! Va mulțumesc tuturor.

Deși prematur, va doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit și mai liniștit!! La mulți ani dragilor", a scris Alina, potrivit monitorulcj.ro.

Tânăra de 30 ani, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni
Alina Petruș era o susținătoare a echipei Universitatea Cluj. După moartea fetei, prietenii și suporterii au distribuit pentru Creatza zeci de mesaje de condoleanțe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și