După numeroase claxoane energice ale autobuzului și-a făcut apariția într-un final șoferul unuia dintre autoturismele parcate aiurea și, oarecum supărat, a mutat mașina astfel încât autobuzul să poată trece.

Ca urmare a blocării autobuzului în trafic, s-a format o coloană de mașini lungă de câteva sute de metri, de lângă Primărie și până după sala de spectacole „Viorel Costin”, aflată în abandon de câțiva ani de zile.

De când cu semi-relaxarea de după ridicarea stării de urgență, Sighetul este din nou sufocat de mașini, iar găsirea unui loc de parcare se dovedește o misiune imposibilă.

Din păcate, nici poliția rutieră și nici cea locală (acum în subordinea IPJ) nu fac nimic pentru a sancționa șoferii care parchează pe unde apucă, iar nopțile stau mai mult fie la cafeluțe sau vânează doi-trei șoferi cu dedicație, în timp ce liniștea celor care dorm este deranjată în fiecare noapte de câțiva tineri care transformă străzile orașului în adevărate piste pentru raliuri. Pe aceștia nu îi vede nimeni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și