Microbuzul merge destul de încet, pe un drum puţin circulat, plin de zăpadă. ”Ăştia nu-s sănătoşi la cap”, spune o femeie pe filmarea care a ajuns și la polițiști.

Polițiștii au confirmat că imaginile au fost filmate sâmbătă, pe un drum din apropierea Stațiunii Semenic. Potrivit unor surse, bărbatul și-a pus în pericol copiii lui și pe cei ai unor prieteni.

IPJ Caraș-Severin transmite că ”în urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care 6 copii și tineri sunt tractați cu sania de un microbuz, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost demarate verificări imediate, în vederea stabilirii locului în care s-a produs fapta și dispunerii măsurilor legale. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că evenimentului s-a produs ieri, 5 februarie, în jurul orei 14.00, pe DJ 582E, în apropierea Stațiunii Semenic”.

De asemenea, polițiștii l-au identificat și pe șoferul microbuzului, acesta fiind un bărbat de 34 de ani din județul Hunedoara.

”Șoferul a fost invitat la sediul poliției, urmând a fi sancționat contravențional, pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea, cu amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei”, mai transmite IPJ Caraș-Severin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și