Poliţiştii rutieri maramureşeni au acţionat ieri pe arterele de circulaţie din judeţ în scopul creşterii gradului de siguranţă în trafic. Activităţile de supraveghere au urmărit în principal verificarea modului în care participanţii la trafic respectă normele rutiere astfel încât să se evite producerea de accidente rutiere iar cei care pun în pericol traficul rutier să fie sancţionaţi.

Poliţiştii din Ocna Şugatag, care au acţionat pe D.N.18, au constatat 13 abateri rutiere ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de peste 3.200 de lei. Totodată, faţă de doi conducători auto s-a aplicat şi sancţiunea complementară de retragere a certificatelor de înmatriculare.

Alte 13 sancţiuni au fost aplicate de poliţiştii din Săliştea de Sus şi Săcel, care au acţionat împreună cu specialişti ai Registrului Auto Român Maramureş pe raza de competenţă.

Trei conducători auto verificaţi au rămas fără certificatele de înmatriculare iar valoarea amenzilor aplicate pentru toate neregulile constatate a fost de aproximativ 5.000 de lei.

Poliţiştii rutieri vă recomandă să conduceţi prudent şi să respectaţi toate regulile de circulaţie pentru a ajunge întotdeauna în siguranţă la destinaţie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet