Poliţiştii rutieri au efectuat controale în trafic pe principalele artere de circulaţie de pe raza localităţilor Baia Mare, Baia Sprie, Şomcuta Mare, Vişeu de Sus, Săliştea de Sus, Recea, Groşi şi Mireşu Mare.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au controlat 286 de autovehicule şi pentru abaterile constatate, au aplicat 227 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 56 855 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării zece permise de conducere şi au retras, pentru nereguli tehnice opt certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele a cinci maramureşeni, care au comis infracţiuni rutiere. Trei dintre aceştia au fost depistaţi în trafic în timp ce se deplasau pe drumurile publice fără a avea permis sau conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Alţi doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, respectiv încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se ştie că se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și