Astfel, jandarmii maramureşeni au constatat aproximativ 25 de abateri de la normele în vigoare, aplicând sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 6500 lei.

Câteva situaţii de nerespectare a legii, în care jandarmii au aplicat sancţiuni contravenţionale:

Sâmbătă 07 februarie a.c., în jurul orei 21.30, un echipaj de jandarmerie aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, l-a sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei, pe V.F. de 47 ani, din localitate. Acesta a apelat în mod nejustificat serviciul de urgenţă „112” în mai multe rânduri, invocând faptul că are un conflict cu un vecin de-al său, lucru care nu s-a confirmat.

Patrula de jandarmerie aflată în timpul misiunii de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului Baia Mare, duminică 08 februarie a.c., în jurul orei 01.00, fost solicitată să se deplaseze pe strada Iazului din municipiul Baia Mare, unde se reclama un scandal. A fost identificat R.B. de 27 ani, din judeţul Sălaj, care s-a deplasat la locuinţa lui V.F. şi l-a luat la bătaie pe motiv că acesta l-ar fi înjurat cu câteva ore în urmă. Jandarmii l-au sancţionat pe bătăuş conform Legii 61/1991 Republicată, cu amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

În dimineaţa zilei de 09.02.2015, în jurul orei 05.00, în urma unei sesizări, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la un imobil situat pe strada Mărăşeşti din municipiul Baia Mare, unde se reclama faptul că dintr-un apartament se aude muzică la intensitate mare, fapt ce deranjează liniştea celorlalţi locatari. A fost identificat R.M. de 27 ani, din Baia Mare, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și