La acest eveniment, sunt invitați sportivii, personalul asistent al sportivilor, profesorii de educație fizică și sport, personalul medical ce activează în sport și ofițerii de control doping.

Printre temele abordate se află:
• Standardul pe Educație
• Abordarea educației anti-doping la nivel european și internațional
• Instrumente și metode de educație pentru tinerii sportivi
• Anti-dopingul în școli și în sportul de perfornanță

Înscrieri:
Înscrierea participanților la fiecare workshop se face prin formularul disponibil aici https://forms.gle/MDnyaCdgmvmfagJy9 sau prin e-mail către poca@anad.gov.ro.
Toate detaliile organizatorice necesare, precum și sala de evenimente în care se va desfășura workshopul, vor fi trimise celor înscriși înainte de eveniment.

Despre:
Acest workshop face parte dintre cele 24 de evenimente regionale ce au menirea de a provoca specialiștii invitați să propună observații, completări la actele normative aflate în dezbatere și astfel de a oferi o altă perspectivă asupra implicațiilor aplicarii lor.

Workshopul este susținut de Agenția Națională Anti-doping prin Proiectul „Ajustarea legislației relevante privind combaterea dopajului în sport”, Cod MySMIS 130073, Cod SIPOCA 740, proiect cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (Axa Prioritară 1 – Administraţie publică şi sistem judiciar eficiente) și de la bugetul de stat de care instituția beneficiază. Astfel, ANAD beneficiază, pe o perioadă de 36 de luni (03.12.2019 – 02.12.2022), de o finanțare nerambursabilă în valoare de 12,972,553.40 lei (din care 10.894.851,50 lei cofinanțare asigurată de Uniuniea Europeană și 1.818.250,83 lei finanțare nerambursabilă din bugetul național). Obiectivul proiectului este îmbunătățirea planificării strategice, a managementului calității și performanței și sistematizarea fondului activ al legislației de referință, iar scopul acestuia este dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optiminează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri.

Mai multe informații sunt pe pe site-ul www.anad.gov.ro, secțiunea „Proiect POCA”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet