Lovitura a fost atât de fulgerătoare, încât corpul lui Tioară nu a putut suporta leziunea. Aceasta a fost incompatibilă cu viaţa, afectându-i rinichiul stâng. De altfel, borşeanul a decedat la aproximativ o oră de la incident.

În ziua crimei, respectiv în 7 ianuarie, a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş dosarul penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 de Codul Penal.

S-a vehiculat varianta unei şurubelniţe, folosite de autorul crimei, I.Ş. pentru a-şi înjunghia adversarul, adică amantul soţiei sale. Organele de anchetă pomenesc un corp înţepător, posibil un cuţit.
“În această cauză, organele de cercetare penală au fost sesizate cu privire la faptul că, în data de 7 ianuarie, în jurul orei 18.00, victima, un bărbat în vârstă de 34 de ani, în timp ce se afla în autoturismul proprietate personală, pe o stradă din Borşa, a fost agresată de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care i-a aplicat o lovitură cu un corp tăietor – înţepător, cel mai probabil un cuţit, în zona toracelui”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Dana Mirela Borcuti, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Victima a încercat să scape cu viaţă, însă totul a fost în zadar. În momentul în care a ajuns la spital, starea sa era extrem de gravă. Cert este că, din acest triunghi amoros, numai tânăra a scăpat oarecum cu bine. Soţul se află la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, la Secţia de Psihiatrie, în timp ce amantul nu se mai află printre noi. Ucigaşul se află în expertiză, medicii de specialitate încercând să stabilească dacă a avut sau nu discernământ atunci când a comis fapta. Indiferent de răspuns, bărbatul va fi închis câţiva ani.

“Din probele administrate până în prezent, a rezultat că a fost aplicată o singură lovitură, iar la scurt timp, cu toate că s-a intervenit medical, victima a decedat. Cauza decesului, potrivit concluziilor preliminarii formulate în urma autopsiei, a fost hemoragia internă produsă de plaga tăiată, înţepată, penetrantă, la nivelul rinichiului stâng. În cauză, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un suspect, persoană care nu are antecedente penale. Au fost administrate, în cauză, actele de urmărire penală dispuse de procurorul de caz (cercetarea locului faptei, expertiză, audierea martorilor), în vederea stabilirii circumstanţelor în care a fost comisă infracţiunea. Urmărirea penală nu este finalizată, ancheta fiind în derulare”, a explicat Dana Mirela Borcuti.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și