Surpriza cea mai mare nu este nici pentru islamici, nici pentru germani, ci pentru români. Din reportaj reiese că aproape toate prostituatele din bordelurile aflate în Koln sunt românce.

Jurnaliștii italieni au vrut să afle dacă refugiații din Orientul Mijlociu apelează la serviciile prostituatelor și dacă s-au înregistrat plângeri în urma comportamentului acestora.

«Nicio problemă, imaginați-vă!», «totul e liniștit, avem puțini clienți islamici», «ce agresiuni sexuale? Aici nu știm nimic despre așa ceva», «veniți fără teamă! Veți vedea că vă veți distra», «nu vă faceți griji, fetele noastre sunt foarte frumoase, aproape toate românce». Acestea au fost răspunsurile responsabililor de bordeluri din Koln.

„E totul sub control. Nu trebuie să fiți îngrijorat. Dacă vin islamici aici? Sigur, aici e multicultural! Însă toți clienții noștri sosesc la noi ca să facă sex și gata. Și orașul are problemele tuturor orașelor... Vă așteptăm!», explică responsabilul legendarului Pascha, care se definește drept casa de toleranță cea mai veche de pe bătrânul continent, un bloc mare cu doisprezece etaje întins pe nouă mii de metri pătrați și care este plin de escorte și trans.

În toată Germania se numără 400.000 de prostituate care zilnic satisfac peste un milion de clienți.

De când Berlinul a legalizat prostituţia, în 2002, cifra de afaceri a crescut simţitor. Într-un singur an de la producerea acestei modificări, s-a ajuns la 6 miliarde de euro. Potrivit The Telegraph, în toată Germania se numără 400.000 de prostituate care zilnic satisfac peste un milion de clienți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet