Astăzi, Andra a mai bifat o realizare, de această dată, însă pe plan personal. După nouă luni de emoţii şi stări specifice gravidităţii, artista şi-a ţinut fiica dolofană în braţe. "Bine ai venit Eva Maria Ioana - 3,630kg si 50cm - nota 10!", a anunţat Cătălin Măruţă.

Mamica este foarte bine si va multumim pentru gandurile frumoase! Andra a ajuns la o clinică privată din Bucureşti, în jurul orei 8, însoţită de soţul său. Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe artistă zâmbitoare, machiată, coafată, dar emoţionată şi nerăbdătoare să intre în clinica privată, acolo unde, după aproape 3 ore, şi-a cunoscut fetiţa. Înainte de marele moment, Andra s-a lăsat fotografiată şi filmată şi a dezvăluit că nu a închis un ochi toată noaptea.

"Nu ştiu dacă am dormit, am închis ochii, dar n-ai cum, ca toate mamele. Un copil e diferit de celălalt, sarcina a fost diferita de prima. Imi doresc sa-mi vad imediat fetita, iar lucrul ăsta se va întâmpla acum. David (nr-fiul ei) îmi spunea că o să mă ajute. Toată lumea îl întreabă dacă îşi doreşte să vină surioara. Nu-mi fac griji că o să fie un copil gelos, pentru că ştiu cum a fost crescut. Dacă totul o să fie roz prin casă, nu cred vom avea probleme. E fetiţă, dacă era băiat era poate altceva", ne-a declarat Andra înainte să intre în sala de naşteri.

În urmă cu câteva luni, Andra dezvăluia că, împreună cu soţul ei, a ales numele fetiţei. Micuţa va purta trei nume, Eva Maria Ioana.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și