Andra și Cătălin Măruță și-au anunțat fanii în această dimineață că vor deveni din nou părinți.

Cei doi au postat imagini cu burtica de gravidă a cântăreței, iar fanii au fost uimiți să descopere cât de mare e. Nu mică le-a fost mirarea că a reușit să țină sarcina ascunsă atâta timp.

Anunțul a fost făcut de Andra în această dimineață, pe pagina ei de Facebook. La câteva minute și soțul ei, Cătălin Măruță a dat vestea pe contul lui.
"Dragii mei, sunt foarte fericită și vreau să împart cu voi acest lucru... Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie așa ceva, de teamă că ma voi trezi și voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat!!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!... Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Și va doresc să fiți cel puțin la fel de fericiți ca mine, toată viața voastră", a scris Andra pe Facebook.

”În iulie, se va naște fiica mea! Da, ați citit bine. Am tăcut până acum, am respectat discreția Andrei, dar azi va spun, cu tradiționalul orgoliu patern, că soția mea e însărcinată din nou și, spre bucuria lui David, de data această vom aduce acasă o fetiță!Am deja o inimă în plus, o dragoste în plus!... E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus în cuvinte!...
Va mulțumesc pentru că mereu sunteți alături de Andra și de mine !”, a scris Cătălin Măruță

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și