Andrei Găluț este într-o stare bună din punct de vedere fizic, dar psihic este distrus din cauza veștilor pe care le-a primit despre apropiații lui. Colegii săi din trupă şi logodnica lui au murit ca urmare a incendiului din Colectiv.

La trei luni de la incendiul din Colectiv, care i-a marcat definitiv viața, arădeanul Andrei Găluț, solistul trupei Goodbye to Gravity, a exprimat primul său mesaj public. Nu a făcut-o direct, ci printr-un intermediar: Vlad Bușcă, reprezentant al Universal Music (casa de discuri a formației). Acesta a dat citire emoționantului mesaj al lui Andrei Găluț în cadrul Galei Metalhead Awards, unde trupa Goodbye to Gravity a fost distinsă cu premiul special "Best Romanian Rock Ambassador".
"Cei care m-au cunoscut știu cât de mult ne-ar fi plăcut să fim în fața voastră acum, dar nu a fost să fie așa. Știu că tot s-a discutat despre acel eveniment și nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente în care primești o palmă cruntă de la viață, care te pune la pământ, îți întunecă visele și ți-i răpește pe cei dragi, fără motiv și fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine și sute de alți oameni minunați, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ținem capul sus, atât pentru noi, cât și pentru ei. Vă mulțumesc tuturor, celor care apreciază și cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte!", a declarat Andrei, potrivit aradon.ro, citat de romaniatv.net.

Andrei Găluţ a fost transferat la câteva zile după incendiu în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor intervenţii. Apropiaţii spun că starea de sănătate a lui Andrei se îmbunătăţeşte.

Membrii trupei Goodbye to Gravity - Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) - au concertat pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti. Goodbye to Gravity şi-a lansat în acea seară albumul "Mantras of War".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet