Înscriere se pot face până la data de 12 iulie, inclusiv în zilele nelucrătoare.

Dosarul de înscriere trebuie să fie completat până la data respectivă, altfel documentele nu vor mai putea fi depuse.

Pentru cei care își doresc să devină angajați ai Ministerului de Interne, dar nu doresc să urmeze cursurile Academiei, trebuie să știe că în această perioadă se fac înscrieri pentru încadrări din surse externe.

Mai exact, Poliția Română scoate la concurs peste 2200 de locuri. Înscrierile au început deja și se vor derula până pe data de 12 iulie inclusiv, în zilele nelucrătoare.

Până pe 12 iulie, dosarele trebuie să fie complete, dat fiind faptul că după această dată nu se mai pot face modificări.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile de investigare a criminalității economice, rutieră, ordine publică, cazier judiciar sau statistică, dar și multe alte specializări.

În perioada 8-29 august, se va desfășura proba eliminatorie a performanței fizice, iar mai apoi, pe data de 3 septembrie, candidații vor trebui să treacă și de o probă scrisă.

Posturile de personal contractual vor fi scoase la concurs în această perioadă, în conformitate cu prevederile hotărârii 286 din 23 martie 2011.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și