Actrița a dezmințit zvonurile privind presupusa ei stare de sănătate, lăsându-se fotografiată la ieșirea dintr-un teatru din cartierul londonez Notting Hill în compania soțului ei, Brad Pitt, și a celor șase copii ai lor.

În acest fel, actrița laureată cu Oscar a ținut să dezmintă informația publicată de ziarul american „The National Enquier” care asigura că actrița este internată din cauza anorexiei.

"Este un schelet umblător, ar putea să moară în orice moment", asigura tabloidul în paginile sale interioare. "Mai multe organe ale sale au încetat să mai funcționeze, iar moartea ei este iminentă", insinua ziarul.

Tabloidul s-a făcut ecou și al presupusului divorț al actriței de Brad Pitt. Zvonurile succesive de separare a celor doi și presupusa anorexie a actriței urmăresc constant cuplul "Brangelina".

Actrița a ținut să sublinieze că nu are timp să dezmintă toate informațiile negative care se publică pe seama ei și a familiei sale. "Se spun multe minciuni, însă Brad și cu mine suntem mai uniți ca oricând", a declarat actrița.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și