Lungul divorţ dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt pare să nu mai aibă sfârşit. A durat atât de mult, încât fostul cuplu a decis, în urmă cu câteva luni, să împuternicească un judecător privat să soluţioneze dosarul, pentru a evita scurgerea oricărei informaţii personale privind bunurile sau copiii.

În vara aceasta, presa a scris despre relaţia dintre Brad Pitt şi fotomodelul german Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani, mama unui băiat. Cei doi au optat pentru o escapadă romantică în Franţa, unde au fost pentru prima oară fotografiaţi împreună.

La puţin timp, s-a aflat că Nicole este căsătorită şi are un mariaj deschis cu Roland Mary, în vârstă de 68 ani, potrivit ziarului Daily Mail.

În prezent, proaspătul cuplu a revenit în Statele Unite după ce a pus capăt vacanţei în Europa. Este şi motivul pentru care Angelina Jolie a decis să impună fostului ei soţ o carantină de 14 zile drept condiţie pentru a-şi vedea copiii.

"Ea a insistat ca Brad să se plaseze în carantină 14 zile la întoarcerea din Franţa, făcând aluzie la creşterea numărului de cazuri de COVID-19 în această ţară", a declarat o sursă apropiată celor doi pentru publicaţia Us Weekly. "Nu vrea să rişte o contagiere a copiilor", a precizat sursa.

Se pare că actorul ar fi venit cu propunerea de a-şi face nişte teste pentru detectarea coronavirusului şi a garanta astfel că nu este infectat cu COVID-19. Însă Angelina a refuzat propunerea "unei scurtări a carantinei", indiferent de motiv.

În cele din urmă, Brad Pitt a petrecut cele două săptămâni în izolare şi a putut apoi să-şi revadă copiii, mai precizează ABC.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet