În Transilvania, media temperaturilor maxime va scădea de la 5 grade în prima zi, până la 2-3 grade în cea de a doua, apoi va creşte, astfel că, în 10 şi 11 februarie se va situa în jurul a 9 grade. Va urma o răcorire, proces ce se va încheia la începutul celei de a doua săptămâni, când maximele termice vor atinge în medie 4-5 grade. În cea de a doua săptămână se va încălzi lent, iar la finalul intervalului de prognoză media temperaturilor maxime va atinge 7-8 grade. Minimele termice vor fi preponderent negative, iar media lor se va situa, în general, între -6 şi -1 grad.

Temporar vor fi precipitaţii aproape în fiecare zi, dar pe arii mai extinse şi în general moderate cantitativ la începutul intervalului de prognoză.

Media temperaturilor maxime va avea în Maramureş variaţii între 3 grade în data de 8 februarie şi 8 grade, în cea mai caldă perioadă a intervalului, 10-11 februarie. Minimele termice vor oscila în jurul pragului de îngheţ în prima săptămână, iar în cea de a doua va fi mai rece, media acestora coborând până în jurul a -5...-4 grade, în intervalul 13-16 februarie.

Temporar vor fi precipitaţii aproape în fiecare zi, mai însemnate cantitativ în prima.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet