Dar starea ei se agravează pe măsură ce trece timpul, ajungând la un punct în care devine un pericol pentru propria familie. Îngrijorat de starea soției sale, Brad Pitt ar fi dat, potrivit 7sur7.be, un ultimatum: fie Angelina devine conștientă de boala sa, fie el pleacă cu copiii.

"El vrea ca Angie să se concentreze asupra ei și asupra familiei sale înainte de a fi prea târziu. Brad i-a spus că el nu vrea să fie expuși copiii la această situație pentru un timp îndelungat și că nu intenționează să asiste fără să facă nimic la "sinuciderea mamei copiilor săi", a declarat o sursă apropiata cuplului "Brangelina", pentru revista Star.

Sursa a adăugat că Brad Pitt își iubește soția și dorește să fie sănătoasă, dar ea nu are grijă de sănătatea ei.

Potrivit mai multor surse media din SUA, citate de publicația belgiană 7sur7.be, Angelina Jolie are o greutate de sub 40 de kilograme.

Situația stării de sănătate a Angelinei Jolie pare îngrijorătoare de mai mulți ani, media observând cu îngrijorare pierderea în greutate a actriței, scrie metronews.fr. La momentul filmării "Unbroken", produs de Jolie, actorul japonez Miyavi a mărturisit că a fost surprins "de cât de subțire este" aceasta.

De asemenea, guvernanta copiilor cuplului Pitt-Jolie a declarat pentru presă că Angelina Jolie a suferit de anorexie fiind internată acum câțiva ani pentru a fi alimentată sub supraveghere medicală, mai notează publicația metronews.fr.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și