Miercuri, la pompa de motorină a curs benzină și invers, ceea ce se poate explica doar prin faptul că rezervoarele subterane ale benzinăriei au fost confundate la alimentarea făcută de cisternă.

Situația a devenit publică pe rețelele de socializare, iar apoi un angajat al benzinăriei a confirmat incidentul sub protecția anonimatului.
„Cei care ați alimentat ieri benzină la Petrom pe bld. Republicii din Baia Mare, și aveți probleme cu mașina, să știți că ați alimentat motorină. Din cauza unor probleme, rămase un mister încă pentru reprezentanții Petrom, pe pompele de benzină, am alimentat motorină. Acuma iar au treabă mecanicii!!” spunea un șofer păgubit.

Printre mașinile afectate de carburantul nepotrivit au fost și câteva aparținând poliției din localitate.

La câteva ore, în benzinărie au ajuns inspectorii ANPC, care au stabilit că situația se confirmă, urmând să facă publice rezultatele anchetei. Stația în acest moment este închisă, arată publicația emaramureș.ro.

Petrom îi așteaptă pe toți cei care au alimentat la stația amintită să vină pentru a fi despăgubiți.

Șeful ANPC Maramureș, Dacian Manoliu, le-a spus clienților păgubiți ce au de făcut, îndemnându-i să depună plângere, ori să se adreseze direct stației peco în cauză, prezentând dovezile de reparație și bonul fiscal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet