"Mă gândesc de ieri (n.r. — luni). Am chiar mai multe nume. Dimineață ajunsesem la vreo trei", a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă s-a gândit la următorul ministru al Economiei.

El a adăugat că Teodor Atanasiu nu unul dintre cei trei și că decizia va fi luată de Biroul Politic al partidului.

Liberalii trebuie să propună un nou ministru al Economiei după ce Varujan Vosganian și-a dat demisia luni din această funcție. Interimatul la Ministerul Economiei va fi asigurat de Daniel Chițoiu.

Solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție privind începerea urmăririi penale împotriva liberalului Varujan Vosganian a fost respinsă luni de plenul Senatului.

Pe 3 septembrie, procurorul general a solicitat Senatului și Președinției declanșarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale față de ministrul Economiei, Varujan Vosganian, respectiv față de fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Cei doi sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de complot și subminarea economiei naționale, în legătură cu facilitarea livrărilor de gaze naturale de Romgaz către SC Interagro, companie deținută de omul de afaceri Ioan Niculae.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet