"Dacă luăm peste 20%, tot acest circ pe care îl fac acum pesediștii și cu acoliții lor se va transforma într-o chestiune tristă pentru ei. (...) Vom avea alegeri prezidențiale, vom avea un președinte liberal și, sperând să fiu acel președinte liberal, îi spun lui Victor Ponta de pe acum: "Ai simțit ceva. Ai să îl regreți pe Băsescu. O să îl regreți dintr-un singur motiv, acela că eu, dacă ajung președinte, nu fac pact de coabitare pentru că mie îmi ajunge Constituția, îmi ajung legile țări și îmi ajunge votul pe care oamenii trebuie să mi-l dea ca să ajung președinte. Nu am nevoie de coabitări, de baroni, nu am nevoie de Ghiță (Sebastian Ghiță — n.r.)", a afirmat Antonescu în discursul susținut cu ocazia lansării candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare.

El a spus că, într-un astfel de scenariu, actualul premier Victor Ponta nu ar mai avea loc în viitorul guvern.

"Se mai întâmplă ceva. Va exista o altă majoritate în Parlament, ca atare un alt guvern care nu îl va mai cuprinde pe domnul Ponta", a susținut Crin Antonescu.

Potrivit acestuia, PNL are șansa de a fi alternativa României la PSD pentru următorii ani.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a participat duminică la evenimentul de lansare a candidaților partidului la alegerile europarlamentare pentru zona Muntenia, care a avut loc la Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiești.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și