Artista este însărcinată în trei luni, iar informația a fost confirmată chiar de Antonia pe pagina ei de Facebook.

„Trăiesc o perioadă frumoasă în viața mea pe care îmi doresc să o împărtășesc cu voi, fanii mei, cei care m-ați susținut necondiționat până acum. Vă mulțumesc mult!”, așa și-a început artista dezvăluirea de pe contul de socializare.

În continuarea declarației, a dezvăluit marea surpriză: „Am o veste care îmi bucură sufletul și care mă face să simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă și dificilă din viața mea. Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex și cu mine vom deveni părinți. Sunt foarte fericită și îmi doresc să simțiți cu toții cel puțin tot atâta fericire!”

În mesajul postat cu câteva minute în urmă, Antonia a ținut să precizeze că nu o va uita pe Maya, fetița ei, și va face tot posibilul pentru fericire micuței.

„Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetița mea pentru care voi face orice să o am lângă mine și să îmi petrec tot timpul cu ea. Îmi doresc ca viața să își urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât și pentru Vincenzo, să își găsească liniștea și fericirea și să ajungem la o decizie înțeleaptă, de comun acord, în ceea ce o privește pe fetița noastră, Maya. Și ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părinții ei și vom decide împreună ce este mai bine pentru ea.”, a afirmat vedeta.

Cu un an în urmă, vestea că Antonia și Alex Velea au o relație a picat ca o bombă în lumea mondenă din România. Dacă în cazul Antoniei totul era simplu, ea fiind deja despărțită de Vincenzo, în cazul lui Velea povestea era mai complicată, acesta fiind încă soțul Anei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet