Antrenorul CSO Borșa, Vargoczki Alexandru Adrian, a dorit să facă lumină în acest caz care a creat controversă în liga a IV-a juniori, seria Nord Maramureș. Inițial, sursa actualmm.ro a arătat că disputa s-ar fi petrecut la meci. Aici, un jucător sighetean ar fi fost lovit și culcat la pământ de un grup de 8-10 juniori de la Borșa. Acest fapt este confirmat și de antrenorul CSO Borșa care a declarat pentru ActualMM următoarele:

„A fost inconjurat de către vreo 14 oameni, numai doi l-au lovit. Băiatul a fost lovit de câteva ori dar nu de jucătorii mei. A fost lovit de doi oameni din oraș, care nu fac parte din echipă. A fost doar îmbrâncit de către un elev de-al meu în afara terenului, în fața barului”.

Antrenorul CSO Borșa spune că incidentul nu a avut loc pe teren, ci înafara sa. Acesta a explicat și contextul în care s-a petrecut îmbrânceala:

„La pauza de la meci, am văzut că un jucător de-al meu era rănit grav la picior. Avea piciorul albastru și plin de tăieturi. Acesta a fost accidentat de către jucătorul de la sighet. Acesta a primit doar galben de la arbitru când defapt trebuia să primească roșu”.

Acesta mai arată că la meci nu au fost jandarmi, ci doar trei polițiști comunitari chemați de organizatori pentru a asigura ordinea, conform regulamentului. Aceștia au intervenit pentru a aplana conflictul dintre cele două părți. Tot antrenorul CSO Borșa spune că nu a fost vorba de o bătaie, ci doar de câțiva pumni:

„Polițiștii comunitari au fost chemați de către mine, de la începutul meciului, pentru siguranța jocului. Au intervenit când au văzut bătaia, ca să îi despartă pe cei implicați. A luat doi trei pumni, dacă era bătut ajungea în spital, credeți-mă. Vinovatul principal nu e jucătorul meu, ci acei doi care s-au băgat după”, ne-a mai spus Vargoczki Alexandru Adrian, antrenorul CSO Borșa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și