Din cauza penuriei la nivel național și mondial de anumite materiale și echipamente medicale, un grup de voluntari, aparținând Grupului de solidaritate comunitară „VĂ AJUTĂM DIN SIGHET”, face apel public pentru cei care au în stoc și pot să ajute cu următoarele materiale și echipamente, indiferent de cantitatea deținută:

- măşti protecție tip FFP2;
- măști protecție UF;
- măşti cu vizier;
- viziere;
- combinezon impermeabil de unică folosință;
- halate impermeabile de unică folosință/ șorțuri impermeabile de unică folosință;
- dezinfectant de mâini pe bază de alcool;
- dezinfectanți de suprafețe de nivel mediu și înalt.

Materialele mai sus-amintite există în cantități limitate și va dura câteva zile – o săptămână până când acestea vor deveni disponibile. Între timp, putem ajuta cu suplimentarea acestor materiale și echipamente.

Apelul se face către toate persoanele fizice şi juridice din municipiul Sighetu Marmației sau din județ (cabinete medicale stomatologice, firme de construții, fabrici etc.) care utilizează astfel de echipamente și au posibilitatea să sprijine prin donație sau vânzare cu aceste materiale / echipamente.

Cei care pot și doresc să ofere o mână de ajutor sunt rugați să contacteze Grupul prin rețeaua de socializare Facebook sau să sune la numerele de telefon: 0747/706.673 sau 0764/900.800.

Doar SOLIDARI putem trece mai ușor peste pandemia de coronavirus COVID-19!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și