În ajutorul Ioanei a fost realizat un fundraiser pe Facebook. El poate fi accesat AICI! În primele ore au donat deja mulți maramureșeni și nu numai, însă mai este nevoie de solidaritate umană pentru a se strânge suma necesară pentru operație.

„Prietena noastră dragă a fost diagnosticată cu cancer și are nevoie de operație și tratament în Viena. Mă bucur foarte mult să văd implicare din partea voastră! Cred că putem să facem o diferență și din multul sau puținul nostru! Vă mulțumesc personal și în numele Ioanei Chindea, căreia îi urăm însănătoșire grabnică și Dumnezeu să se atingă de ea și să îi dea vindecare!”, a scris Ovidiu Sava, cel care a deschis fundraiser-ul.

În campania umanitară se implică și colegii Ioanei de la salonul de cosmetică la care muncește. „Hai să facem o faptă bună împreună! Colega noastra Ioana Chindea a fost diagnosticată recent cu cancer de col uterin și are nevoie de operație și tratament în Viena! Noi îi oferim tot sprijinul nostru și știm că sunt oameni inimoși printre noi care ar face același lucru”, a anunțat Anca Palfi, care a făcut public faptul că în 2 februarie va avea loc evenimentul umanitar „Beauty For Life”, în cadrul căruia încasările salonului Glow Studio vor fi donate pentru a susține lupta împotriva cancerului de col uterin.

În campania umanitară s-au implicat și prietenii și colaboratorii. „Împreună pentru Ioana Chindea! Love2share te invită să dăruiești din suflet, din puținul tău sau din multul tău pentru o cauză nobilă, uniți pentru sănătatea unui om frumos care are nevoie ACUM de încurajările noastre, de rugăciunile noastre și de susținerea noastră financiară. Vom lupta împotriva cancerului și avem încrederea ca vom invinge! Deja mulți prieteni susțin această cauză și vă rugăm să o faceți și voi, toți cei care puteți, fiindcă nimic nu e mai înălțător și mai magic decât bucuria de a fi o rază de soare în viața cuiva. Draga noastră, să te vedem sănătoasă și cu zâmbetul pe față, așa cum îți șade bine! Cei care dăruiesc au totul. Cei care se abțin nu au nimic”, a explicat Mariana Herțeg.

Pe lângă fundraiser-ul despre care pomeneam mai sus, există și două conturi bancare disponibile pentru a susține cauza.

În fapt, puteți face virament bancar în conturile de mai jos:
CHINDEA IOANA ANTONELA
RO81BTRLRONCRT0210294102
sau
RO58BTRLEURCRT0210294101

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și