Monica este din comuna Rona de Jos și a fost diagnosticată recent cu leucemie acuta limfoblastica (LAL). Apoi, când se pregătea de transplant cu celule recoltate de la sora ei, analizele au arătat încă o afecțiune hematologică, leucemie acuta mieloblastica (LAM).

Situația Monicăi este atipică, nu intră în protocoalele clasice, iar medicii au concluzionat că trebuie să urmeze un tratament off-label: 5 fiole de Dacogen și o fiolă de Gentuzumab, care costă împreună aproximativ 60.000 de lei. Acest tratament salvator o poate ajuta să intre în remisie, astfel încât să poată face transplantul medular.

Avem nevoie de ajutorul tău pentru a strânge acești bani! Nu este o sumă imensă, dar pentru Monica înseamnă șansa de a trăi. Viața ei depinde de ajutorul tău, de decizia ta de a nu cumpăra azi un tricou sau o înghețată ori un suc și a dona acești bani pentru un copil care, trecând prin această încercare teribilă, va continua să le dăruiască celor care o iubesc o neprețuită fericire.

Donează în contul ARIL – „Asociatia Română Împotriva Leucemiei” RO45RNCB0091140324420001 deschis la BCR, Agenția Otopeni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și