Nou studiu despre COVID
Simptomele adue în discuție vizează oboseală, bătăi rapide ale inimii, dificultăţi de respiraţie, dificultăţi cognitive, dureri cronice, anomalii senzoriale şi slăbiciune musculară.

Adulții mai tineri au fost mai predispuşi să aibă simptome persistente decât adulţii mai în vârstă.

De asemenea, potrivit studiului, femeile au fost, de asemenea, mai predispuse să aibă long-COVID decât bărbaţii, 9,4% dintre femeile adulte din SUA raportând simptome COVID de lungă durată, comparativ cu 5,5% dintre bărbaţi.

Israelul ar putea reintroduce restricțiile anti-COVID
Numărul cazurilor noi a început să crească în unele state. Israelul a înregistrat duminică peste 10.000 de noi cazuri de Covid-19, cea mai mare cifră de la începutul lunii aprilie, potrivit datelor publicate de Ministerul Sănătății.

Conform celor mai recente cifre, 10.202 din cele 29.681 de teste efectuate au ieșit pozitive, situând procentul de pozitivare la 38,9%, potrivit EFE.

Ministerul a mai raportat că 168 de persoane se află în stare gravă – o creștere cu 95% față de săptămâna trecută. Oficialii Ministerului Sănătății au recomandat ca spitalele să înceapă pregătirile pentru redeschiderea secțiilor dedicate pacienților COVID-19.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet