În perioada 31 decembrie 2016 – 02 ianuarie 2017, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au fost la datorie, în serviciul comunităţii, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, astfel încât sărbătoarea Anului Nou să fie petrecută în linişte.

S-a intervenit la 127 solicitări ale cetăţenilor, cele mai multe făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de minivacanța de Revelion.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 24 de infracţiuni și au aplicat 152 de sancţiuni contravenţionale. 104 dintre acestea au fost abateri de la normele rutiere prevăzute de O.U.G. 195/2002. De asemenea, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere. Valoarea amenzilor aplicate este de peste 44 000 de lei.

Recomandăm tuturor cetățenilor să se informeze cu privire la starea drumurilor, să se asigure că au autoturismele echipate corespunzător și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet