Vineri, 28.02., militarii Detașamentului de Pompieri "Căpitan Marchiș Adrian" Baia Mare au fost chemați pe strada Horea, din Baia Mare, să lichideze un incendiu izbucnit într-o garsonieră nelocuită. Au ars circa 100 kg de deșeuri textile și hârtie.

Pompierii Secției Vișeu de Sus au intervenit, pe strada Gutinului, la evacuarea apei dintr-o fântână în vederea igienizării acesteia.

Spre seară, tot vineri, pompierii sigheteni au stins un incendiu la un coș de fum necurățat, în localitatea Sarasău. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Pompierii băimăreni au intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale mașinii a unui tânăr de 19 ani, al cărui autoturism a fost implicat într-un accident rutier. Victima a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de către echipajul SMURD Baia Mare.

Sâmbătă,01.03., pompierii militari băimăreni au asigurat măsuri pentru prevenirea situațiilor de urgență la "Raliul Zăpezii", ediția a IV-a, organizat la Cavnic.

Garda de Intervenție Borșa a fost anunțată despre un incendiu de vegetație, în Moisei. Au ars 0,8 ha vegetație uscată. Pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație în Bozânta Mare, pe strada Principală. Au ars circa 0,7 ha de vegetație uscată. Tot pompierii băimăreni au lichidat un incendiu la un coș de fum, pe strada Oltului din municipiu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet