Tribunalul a anulat mandatul de arestare, însă a menținut inculparea artistului, care trebuie să ia legătura cu autoritățile pentru a stabili data când urmează să facă depoziția, arată agenția de presă DyN. Judecătorii au luat în considerare faptul că delictul de care este acuzat Bieber nu este pasibil de pedeapsă cu închisoarea. Cântărețul va putea merge de acum în Argentina fără să fie arestat și să călătorească în lume fără a risca să fie reținut din cauza acestei acuzații.

Un fotograf argentinian, Diego Pesoa, afirmă că a fost agresat, că i s-au smuls aparatul foto și telefonul mobil în 9 noiembrie 2013 de o gardă de corp a cântărețului, la cererea acestuia, în fața unui club de noapte din cartierul Palermo din Buenos Aires.

În noiembrie 2014, Justin Bieber a fost convocat de un judecător, care i-a dat 60 de zile pentru a se prezenta la biroul său. În caz contrar, urma să fie emis mandat de arestare. Cererea de mandat de arestare internațional i-a fost transmisă Interpolului în aprilie 2015.

Singura prezența a lui Justin Bieber în Argentina, din noiembrie 2013, în cadrul turneului Believe Tour, a fost presărată cu scandaluri: a fost dat afară din hotel și a întrerupt un concert după 45 de minute, invocând dureri de stomac, spre marele regret al fanilor săi, amintește AFP.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și